mandag 12. oktober 2009

For lut og kaldt vann

Ok, da var det vel på tide med et kort og kjedelig innlegg, i farten, halvveis ute av døren..? Det er mye som skjer om dagen, og da blir det litt lite tid igjen til blogging, dilling og dalling. Morgenene er mørke, og kveldene likeså, så jeg har ikke fått tatt bilder i fint dagslys på en stund. I helgen fikk jeg endelig dratt på loppis! Hurra! Desverre hadde vi det litt for gøy på fredagen, så jeg var ikke så utholdende på lørdagen.. Cola og et par bæreposer med stoff ble med hjem, og det ble da en skikkelig bunke?


Fine stoffer i glade farger! På det ene loppemarkedet hadde de KUN posesalg i tekstilavdelingen, og når posen kostet 100 kr, så lasset jeg opp! Er 100 kr litt dyrt for en pose med gammelt sengetøy (eller er det jeg som har blitt bortskjemt med gode priser fem minutter før stengetid på loppemarkedene jeg har vært på i det siste..)?
Hmm, jeg rasket blant annet med meg tre pistasjegrønne gardiner med røde prikker (nederst i bunken), så det bør nok bli et gjennomgangsetema i det meste jeg syr fremover.. Jeg slang alt i vaskemaskinen da jeg kom hjem, og vask nummer to har -på mistenkeligvis- farget alt lyseblått? Min lyserosa joggebukse som fikk være med i loppevasken, var plutselig blå, og det samme var en hvit gardin. De pistasjegrønne gardinene var plutselig turkise, men den blå synderen er forsvunnet.. Merkelige saker altså, men ingen krise, blått er flott.
Tror forresten at sesongens fiiineste juleblad blir Boligliv sitt, det er en liten smakebit bakerst i siste utgave, og jeg har allerede latt meg inspirere...
Nå skal jeg sortere alle stoffene mine etter farge (samlingen min er visst ikke så liten allikevel), mens jeg ler av min rare sambo som har tidenes show i kveld, ha ha, jeg ler meg ihjel!!! Du er skikkelig funny...

4 kommentarer:

Lotten sa...

Oj, vilken härligt bunt med tyger! Det orange med blommor var fint och likaså det prickiga ;-) Tråkigt med tvätten... men det händer väl alla nångång..

Minmill sa...

For noen herlige stoffer. Den bunken kunne jeg godt ha overtatt og hatt mye glede av. Den var synd det gikk galt i vaskemaskinen.

Jeg synes ikke dette var noe kjedelig innlegg. Og gjett om jeg gleder meg til Boligliv kommer i postkassen? Gleder meg...

Tove sa...

Så mange fine stoffer! Og ja, jeg syntes også 100 kroner posen hørtes dyrt ut. Men det er jo likevel mye for pengene da, i forhold til butikkene mener jeg.. Gleder meg til å se alle dine prikkete kreasjoner i tiden fremover, hihi Og jeg gledermeg også til boliglivs juleutgave.. bestandig et veldig inspirerende og litt "annerledes" blad:)

klem

Janne sa...

Oioi, så mange fine stoffer! Prisnivået på loppisene nå til dags virker å variere voldsomt! Jeg ble lettere sjokkert over ett jeg var på nylig, hvor de skulle ta 20 kroner per sengesett! Helga før hadde jeg betalt 20 kroner for fire sengesett og en lampeskjerm...til sammen! Men, men...går jo som regel til en god sak da (men det skal sies at jeg ikke betalte 20 for sengesettene til slutt..hihi)
Håper vi får julefryd-boka i god tid før jul da! Krysser fingrene;)
Klem, Janne