torsdag 2. juli 2009

Redningen er nær!

Det er ikke lett å klage på siste dagers vær, men det er fryktelig varmt og noe ubehagelig å gå konstant varm og småsvett (kalddusj før leggetid har blitt obligatorisk). Etter å ha lengtet etter regn (dette kommer jeg til å angre på neste uke), kom det en uanseelig mengde dråper vått i dag, mens solen skinte. Det var ingen vei utenom, vi måtte kjøpe et basseng.


Etter nok en tur på Clas Ohlson var eventyret et faktum; vi er de lykkelige eiere av en swimming pool (til kr 249 i størrelsen 269x175x50)! Skjønt swimming blir det ikke så mye av på 269 cm, men det er nyyydelig! Plutselig åpner dørene seg for soltilbeding, og ikke bare pesing i skyggen. Bassenget anbefales på det varmeste, vi har rigget det til på en presenning (50 kr) på terrassen (pumpe koster 150).Plenen er helt svidd enkelte steder, og resterende er blass og tørr. Fra vår forfriskende våte oase nøt vi solen til kl 20.30, før vi glade og fornøyde kunne trekke inn.Bella ble med på en liten dupp, men likte seg best i stolen inntil bassenget, som overvåken livredder.Nå koser jeg meg med siste lappeteppe, denne gangen med store ruter av herligheter i grønt og rosa fra Stoff & Stil, loppis, et oppvaskhåndkle og litt fra Fabric rehab (har en ny bestilling på vei, juhu)!

Nå om dagen blir det lite shopping siden sommeren må nytes, men ingen fare, jeg har kastet meg over nettshopping med ny iver! Har ikke mindre enn to klokker, en mobil, tre bursdagsgaver (veldig hemmelige), smykker, solbriller og stoff på vei, hjelp, Luksusfellen neste!? Til mitt forsvar er mesteparten gaver, og kjøpt til en god pris på en nyoppdaget, fantastisk (amerikansk) nettauksjon.
Vi vet ikke enda om vi vender snuten mot hytta i Son i morgen, eller om vi blir liggende og duppe i bassenget her hjemme, helgen blir nok herlig uansett!
Ha en deilig helg!

6 kommentarer:

Prinsesse Elin sa...

Hei hopp
Dette ser vannvittig forfriskende ut. Skulle nok hatt et slik stående her i hagen for jeg føler virkelig for en dukkert når gradestokken nærmer seg styggelig 30 tallet og luftfuktigheten er skyhøy.
Vet ikke hun bikkja vår hadde valgt å sitte på stol å lekt Bay watch, hun hadde nok vært midt oppi bassenget hun.Hun elsker vann.

I går var dagens store Happening når mat mor spylte henne med hageslangen. HURRA. Nyt varmen videre å send meg en tanke når du sitter der å plopser i vannet.

Ha en nydelig dag. Klem fra Elin:O)

Linetoppen. sa...

Vi har det samme bassenget, det er kjempebra! Deilig og god plass for ungene å bade oppi der.
helt nydelig lappeteppet du har laget, nydelige stoffer sammen!
Herlige sommerlige bilder du har i bloggen din!

Ha en fin dag!

Hilsen Linetoppen

Hege - BOLIGglede sa...

Mange herlige bilder:)
Har ferie vi, men er kjapt innom deg for å takke for trøstepremien..
Tusen takk, Nydelig brosje!

Har tatt litt pause fra bloggingen nå i ferien, men kommer kanskje et lite innlegg snart..klarer nok ikke helt la vær..he he Er man først blitt bitt av basillen så.;) Har kost oss i sydentemperaturen som har vært siste uken og er blitt ganske så solbrente;)
Men akkurat nå er det tordenvær ute så spørs om ikke været snur...

Ha en fortsatt fin fin sommer uansett vær..:)

NIB sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
storeflittig sa...

Dette så deilig ut! Heia Clas:) Håper du fortsatt koser deg, syns lappeteppet var nyydelig.

borghild sa...

Swimming pool er jo et must i denne varmen, vi har også et i hagen, og selv om vi av og til må dele det med humler og veps (æsj), så MÅ vi bare avkjøle oss litt av og til:-)
Flotte stoffer i lappeteppet ditt forresten, jeg er blitt så forelsket i det grønne med de små rosa blomstrene! Jeg bare håper de har det igjen på Stof og Stil når vi drar til Danmark om en ukes tid, må skrive handleliste før jeg drar, så jeg får med meg alt;-) Ellers drømmer jeg om å finne de ultimate loppestoffene snart, gjerne noe i lilla eller grønt, men det er alltid så tomt for retrostoffer når jeg er der, sukk... Ha en super helg, det som er igjen av den! Klem B:-)