fredag 10. juli 2009

Prosjektstatus


Hurra for helg! Arbeidsdagene blir seigere og seigere og jeg er innstilt på ferie! Kun er uke igjen nå, så får man heller være effektiv for å komme ajour denne siste uken. Jeg har alltid mange små og store håndarbeids/DIY prosjekter på gang, og det er fantasktisk deilig når noen av dem blir sluttført (spesielt om de har ventet i flere år). Hobby/kontorrommet (hvem er det jeg prøver å lure; ROTEROMMET er rett definisjon, man kommer såvidt inn der, grøss) er en slags kirkegård med halvferdige prosjekter som venter på at jeg skal få ånden over meg og svinge malekost eller symaskin.


Denne uken har jeg i hvertfall fått gjort ferdig et lite maleprosjekt, og bordet som ble kjøpt på gjenbruksbutikken for 60 kr er klart for et nytt liv som nattbord på hytta. Bordet fikk en god omgang med mouse'n, veldig praktisk med en liten pussemaskin når man er litt lat og ikke liker forarbeid! Fargen blandet jeg selv, og den ble helt OK.


Årets nye klamatis blomstrer endelig! Jeg trodde den skulle være ganske lysrosa, men den var lilla. To klematiser døde i vinter, så det var på sin plass med litt påfyll.


Siste lappeprosjekt går fremover, men det er en god del igjen.
Nå ligger jeg langflat på sofaen og gleder meg til å slappe av og kose meg hele helgen.
God helg til deg! : )

7 kommentarer:

irina /Alex sa...

God helg !! lekkert bord. Er det gjenbrukstorg i Oslo også !!

klem

Glede sa...

Flott bord og lappeteppe! Jeg tror ikke jeg kommer i gang med noe lappeteppe før det er helt "ut".. :) Så herlig at du snart har ferie! En uke er ingenting. Ha en fortsatt fin helg.

rosalucia sa...

Många härliga bilder!!!!!!!
Till dej tittar jag gärna in igen...

Merete sa...

Bordet ble veldig flott og lappeteppet er nydelig. Har lyst å sy det til barna her jeg, men så treg som jeg er kommer jeg vel aldri gang heller - som Glede sier; før det er helt ut!
Lykke til med jobbinnspurten! Ha en fin start på den kommende uken!

Saranya sa...

Hittade hit via en vän... Och WOW vilken fin blogg! Man blir verkligen glad av att läsa den. Du är duktig! Kram

Ninas Drops sa...

Hei hei=)
Så fint det bruktfunn bordet ditt ble...likte den fargen så godt jeg.
Også er du flink til å sy også...jeg bare handler inn stoffer jeg..men får liksom ikke kreert noe...hm..får vel rigge til symaskina så kanskje det popper noe ut av drops sine hender...må jo lage noe snart jeg også...
SÅ så herlig ut med basseng...hm...hvor ble det av sommeren og varmen??....du må jo få brukt bassenget ditt mer i år synes jeg...vårt lille sjørøverskip ligger oppned i skråningen her sammen med en stor flodhest, og en stooor delfin ....Kan tenke meg de gleder seg til å bli brukt igjen også ganske snart..hihi....
Oki, ha en fin fin onsdagskveld.
Hilsen meg, Drops

Minna sa...

Hi, you have so gorgeous colors. I just wonder what kind of camera do you have?
Nice weekend!
Minna