fredag 17. juli 2009

Heldig

Jeg er så heldig! Etter innspurt på jobb er det endelig tid for ferie, og det stopper ikke der


Jeg gleder meg også over sol, nyvasket og ryddet hus, siste Bolig Pluss (foreløpig ulest), nesten ferdig middag i ovnen, nydekket bord til helgens feiring av samboerens 30 år (to dager til ende), lange negler (er periode-negl-biter), ordre hos Lulu Carter (ha bestilt noe herlig av den dyktige damen) og ikke minst nydelige grytelapper fra Stina Ballerina!

Og jeg som trodde jeg skulle få en, og så fikk jeg et par! Jeg har ikke hjerte til å bruke dem med det første, så foreløpig er de kun til pynt. Tusen takk, Stina!
God helg!

7 kommentarer:

Tove sa...

Å ja, du er heldig:) Nydelige grytekluter og ferie er jo deilig. Du viser bestandig så mange flotte bilder og har en nydelig, gjennomført stil. Får masse inspirasjon hos deg hver gang jeg er innom! Putene dine er jo helt fantastiske, har du sydd de i stolen selv?

Ha en kjempe fin helg, og ferie:)

klem

Beppe sa...

Her var en koselig blogg, og et fantastisk dekket bord ;) Masse flott bilder og inspirasjon! God sommerhelg. Klem Beppe

Livs Lyst sa...

For en skjønne kombinasjon av bildene med de sarte fargene! Det var virkelig godt å hvile øynene på!

Ha noen fine dager!
Hilsen Liv

Kristine sa...

Nydelig dekket bord ;-) og heldige deg som vant så nydelig grytekluter! Håper du får en strålende helg og super start på ferien!! Høres ut so du er godt i gang ;-)

Hege - BOLIGglede sa...

Hei hei!
For et nydelig bord! Masse flotte bilder her som vanlig. Og ny, fin lay-out på bloggen. Lenge siden jeg har vært innom.. Du får det til du!
Kos dere i ferien:)

Linetoppen. sa...

Nydelige sommerlige bilder!!!
Flotte grytekluter. Herlig dekket bord. Kan godt forstå du er fornøyd om dagen, med det lekkre du har rundt deg!

Ha en fin dag!

Hilsen Linetoppen

MiaNostalgia sa...

Jeg er helt ny som (interiør)blogger, og går for tiden gjennom alle bloggene på NIB for å finne inspirasjon. Blir kjempeglad når jeg finner en så nydelig blogg som din! Fantstisk dekket bord og vakker blogg. Jeg følger med videre! Titt gjerne innom min ferske blogg også: Villa Lykke.
Mvh. MiaNostalgia