tirsdag 7. juli 2009

Full postkasse

Nedtelllingen til ferien er virkelig i gang, åtte arbeidsdager igjen! Her er sommervarmen borte, men det er deilig med svale netter.


Siden vi ikke nyter blomstene i hagen, blir de med inn. Peonene er på hell, men rosene overtar med deilig duft.

Dalahestene (islandshester..?) fra gjenbruksbutikken kostet fem kroner stykket, og skal snart bli med på hytta. De står på det lille bordet fra samme sted, som skal bli nattbord i vår lille sommerhytte, og avløse stolen som har måttet fungere som nattbord. Bordet har det fått to strøk med blågrønn maling, og vil nok passe inn med resten av pastellene i hytta.


I dag var postkassen full av glitrende saker; to par øredobber, tre kjeder, tre armbånd, to klokker (som samboeren og lillebror ble veldig glade for) og et par solbriller. Noen av tingene skal jeg ha selv, men mesteparten er gaver. Det er så greit å ha et lite gavelager, så slipper man å stresse om man får lyst til å gi noen en oppmerksomhet. Det er så gøy å handle på nett! : )


Dette Disneykjedet med Bambi av sølv skal bli bursdagsgave til en liten niese, håper hun liker det like godt som jeg.


Ha en fortsatt fin uke!

4 kommentarer:

Minmill sa...

Hei, jeg er raskt tilbake etter din kommentar hos meg. Jeg hadde så lyst til å si at ideen din med å ta med buketter og en vase som vertinnegave var helt fantastisk. Da har jeg jo en fin måte å kvitte meg med litt hvis jeg kjenner at det blir litt overflod.

Kan jeg spør deg hvor du handler sånne smykke ting på nett? Jeg synes det er greit å ha gaver liggende jeg også siden jeg ikke liker å stresse avgårde hver gang noen har bursdag.

Jeg skal bare jobbe tre dager, så endelig, ferie. Ser du kommer en uke etter meg. Men jeg begynner vel gjerne å jobbe før deg da. :)))

Camilla sa...

Jeg hadde ihvertfall blitt glad for bambien, og jeg er 29..haha Kjempe søt var den :-)

et kjært hjem sa...

Så nydelig det bambismykket var, og hestene var utrolig søte! En veldig koselig blogg du har :)

Merete sa...

Så nudelig Bambismykke! Tipper den heldige niesen blir glad for det.
Moro med masse pakker i posten, tror jeg får nettshoppe litt jeg også - lenge siden jeg har ventet spent på post - hehe.

Koselige hester, de vil nok trives på hytta. Var det i Son? Artig, det er der mannen min er fra. Vi er ofte der på besøk.