lørdag 19. mars 2011

Motvillig husmor

Da var normaltilstanden i heimen gjenopprettet, etter en kjedelig dag med rydding, banning og vasking. Jeg er ingen glad husmor og hater husarbeid, så det er ikke akkurat glade dansetrinn når jeg støvsuger, men jeg må innrømme at det er verdt det. Innimellom i hvertfall..


Nok en glass krukkegreie (Indiska), tydeligvis en ny samling på gang for min del og siste shoppingsprekk på Etsy..

Som Epla-butikkdame med mange hobbyprosjekter på gang har stuen en tendens til å ende opp som pakkestasjon og sy/perle/male/tapetsere-rom, og det kan jo bli litt rotete. Jeg drømmer om et større hus med ubegrensede mengder skap og hyller, men lurer vel egentlig litt på om jeg hadde blitt så mye mer organisert av det..? Gode råd mottas med takk!
Herlige og fantastisk morsomme Marianne med bloggen Mariannes tant og fjas har gitt meg en award! Tusen takk, Marianne, det er stas. Dermed skal jeg dele 8 facts om meg selv og det er jammen ikke så lett. Jeg kom på ett, så jeg må tenke litt eller begynne med noen nye spennende vaner i morgen..
I morgen håper jeg på liksom-påske i snøsofa i hagen, med krim, kaffe, solkrem og Ray-bans, og ikke grønnsåpe og Jif! Fortsatt god helg!

6 kommentarer:

Fishermans Daughter sa...

He he høres akkurat ut som meg!
Synes fryktelig synd på meg selv når jeg rydder kjøkkenet hver dag, men har spesielt skrekk for gulv vasken..........
har dårlig orden selv så lite med gode tips til deg:)
Trøster meg selv med at det må være fordi jeg er en kreativ person.

Kos deg med krim i solen:)

Veronika

Fauna design sa...

Kjenner meg igjen der! Jeg gikk fra å ha liten hybel i Oslo med delt kjøkken til å flytte til en stor enebolig. Og hybelkaninene har vokst i samme skala som boligene mine...

Marianne sa...

Du a, fina! Takk for vakre ord; jeg ble glad!!
Gleder meg til facts; du kan jo feks skrive at du elsker å rote og hater å rydde; det er i så fall en fact jeg kan kjenne meg igjen i ;)

Men du! Cicci og Ane! Hva er oddsen? Først brødrebekjentskap og så dette! Ane vil forøvrig være et vitne til barbere-bryn-perioden min; det er bare å spørre a. Husker hun var fæn ;) Hehe....

Mie sa...

Hadde det ikke vært deilig om man bare kunne gjort rent en gang for alle? Jeg trøster meg med at det, er nok ingen som ligger på det siste som tenker: ÅH, jeg burde gjort mer husarbeid! -vi har da mer spennende ting å bruke livet på ;) -og leste på en blogg (husker ikke hvilken) at hybelkaniner er englenes tøfler, vi vil jo ikke at eventuelle skytengler skal fryse på føttene, nei tilbake til hobbykroken med god samvittighet ;D *♥*

Janne sa...

Søte duppedingser!
Håper du fikk en herlig og avslappende søndag i solen:) Her regner og blåser vi snart bort...

Klem, Janne

Nergård (pigesind) sa...

Tja, nå kan jeg bare snakke for meg selv, men etter at jeg flyttet inn i et ganske stort hus, med eget hobbyrom/atelier, ble det ikke noe særlig mer system i rotet! Jeg måtte rett og slett ta et skikkelig tak i nakken på meg selv når jeg nesten ikke fikk døra igjen (ok, det var litt overdrevet).

Jeg har ordnet kasser og kofferter med mindre rom i og jeg rydder nå alltid på plass etter hver gang. Det gjelder bare å ha nok oppbevaringsplass - og en god dose strenghet;-)

Kjempeflott blogg forresten! Snublet helt tilfeldig innom nå, men deg skal jeg følge:-)