søndag 27. februar 2011

Bakedag

I morgen er siste dag på jobb før jeg begynner et annet sted neste uke, og da måtte det bakes i dag. Med inspirasjon fra den nydelige siden Passion4baking, har jeg laget et lass cupcakes.


Cupcakes er helt klart best ferske, så jeg prøver meg på et lite triks med litt revet squash (uten det grønne!) for at de skal være saftige og gode i morgen også.


Fargeglade papirformer oppbevares i en glasskrukke på kjøkkenet, deilige og dekorative farger! Søstrene Grene har igjen et fint utvalg med cupcakesting, denne uken lot jeg meg friste av disse to søtingene.


Etter flere stekerunder (bare halvparten ble brent) var det klart for litt bærsaus (bær med litt sukker i blenderen). Jeg stakk litt hull med en gaffel så bærsausen skal trekke litt ned i kakene.


Så litt pynting med frosting (vaniljesukker, melis og smør), kandiserte fioler og perlekuler fra matbutikken. Håper de smaker godt i morgen! Jeg synes pyntingen ble litt kjedelig, så nå har jeg bestilt meg litt utstyr på Etsy, gleder meg til å prøve meg frem!

Update: squash fungerte fint, merket ikke noe til at det var der og cupcakesene var saftige og gode. Bærsaften bidro sikkert også. : )

Ha en fin uke, heia Norge!

11 kommentarer:

Jane sa...

Synes disse cupcakesene ble kjempe skjønne jeg :0) Så kjempe gode ut også...
Har aldri hørt om det tipset med squash for og holde de "freshe" lengre, men det skal jeg jammen prøve meg på neste gang. Verste jeg vet er tørre muffins/cupcakes.

Ha en fin søndagskveld.
Klem Jane.

Bella sa...

Takk, Jane! : )
Jeg har ikke prøvd med squash før altså, men gulrotcupcakes pleier jo å holde seg veldig bra, så tenkte det var verdt et forsøk, squash er jo ganske smakløs så burde passe i det meste? Jeg kan gi rapport fra i morgen!

Klem fra Marthe

Den gode feen sa...

Hei hei Marthe. Så fantastisk gode desse muffinsane ser ut, herlighet altså. Kjenner eg vart skikkeleg inspirert sånn bakemessig og ikkje minst kjøpemessig. Me er nemleg tomme for både former og pynt :) Bildene dine er knallbra og fargane fantastiske! Ha ei super veke, og lukka til med ny jobb!! klem frå Linda

Christine C sa...

Wow...så lekre cupcakes! Og så herlig med den krukken med formene i - digger de spreke fargene på hele innlegget ditt :-))

Beate - Bia i huset ved havet sa...

Å, så lekre de så ut da!

Lurt med squash. Det skal testes.

Håper du får en fin dag!

Klem fra Beate

ND! sa...

Nydelige cupcakes!
Candisert fiol hørtes helt poetisk ut :)

JaninaCakes sa...

beautiful blog and I love the photos.

Ida Susanne sa...

...Fineste bildene
av SUPER søte muffins :)

Kiiromi sa...

Du har något roligt att hämta inne hos mig.

/Mia ;)

MyC design sa...

Så fin blogg du har. Farge glade, flotte bilder, I love it :0) Jeg har lagt meg til som følger, for her vil jeg komme tilbake. Skal lese mer på innleggene dine når jeg får tid. Hilsen Christina

Marianne Vik Design sa...

Deilige små fristelser :o) Nå fikk jeg lyst på litt søtt til kveldskos!