mandag 22. desember 2008

Snart i mål...

Siste dag på jobb i dag, så nå har jeg tatt ferie til 5. januar, deilig! Juleforberedelsene er på ingen måte ferdige; men mye er heldigvis gjort.

Nå har jeg laget celofanposer med kaker og konfekt til tanter og onkler, pakket inn et par gaver og handlet et lass med mat.. I går fant vi (etter flere forsøk) årets juletre! Vi endte opp på en gård hvor vi fikk finne og hugge vårt eget tre, stemningsfullt og litt spennende; det begynte å bli mørkt så vi får håpe det er fint i lyset også! : )

Disse hjertene fra Plantasjen kommer som det til høyre i hvitt/keramikk; de fleste jeg kjøpte har fått en omgang med maling og glitter.


Nå må jeg en tur på SmartClub som har nattåpent (grøss, gleder meg ikke) og kjøpe siste gave og resten av maten. I morgen kommer familien og "varmer opp" til julaften; vi skal pynte tre og smake på mat og kaker..

Sviblene ble kjempe store da jeg lot dem stå i vinduet, hmm, de liker visst lys..! : )


I går vasket og skiftet vi trekk på vår hvite Ektorp, og også denne gangen revnet trekket på sofastammen.. Arg!!! Ikke IKEA sofa på oss igjen!! (vi tok det på da det enda var fuktig, noen som har tips?)

Fortsatt god førjul, kommer nok innom en tur igjen i morgen!

1 kommentar:

Blogger sa...

You could be qualified to get a $300 Ikea Gift Card.