mandag 15. desember 2008

Jul i vårt hus

Hurra for førjulstiden, den er så utrolig koselig! Her går det i baking og planlegging, og alt det vanlige selvfølgelig. I helgen hadde vi tidenes julebord med jobben, det var så utrolig moro, og jeg ville ikke hjem (som vanlig).

I London kjøpte jeg med denne utrolig søte timer'en som ser ut som en muffin, eneste ulempe er at den fungerer heller dårlig, ha ha ha!

I kakeboksene er det foreløpig et lass brente mandler, kysser (Farmors spesial; kransekakebiter med bringebær i midten, sååå gode), sjokoladehjerter med vindu av drops (fra kokebok kjøpt i London), nøttemarengs (fra samme bok) og et godt lass med Mozartkuler. Og dette er jo bare starten.. Farmor laget alltid julekaker til hele familen (tre barn med familie), pluss sine søsken og venner, så vi snakker storproduksjon..! Og det var ikke syv slag nei, antageligvis nærmere 14.. Nå er ikke farmor like frisk og rask lenger, så jeg har lovet å lage til pappas søsken med familie, så her skal det bakes! Jeg gjorde det i fjor også, men da var jo dagene myyyyye lenger (ha ha)!!

Og til slutt denne "yndige" lysekronen som pryder speilet på gjestetoalettet; en stygg liten sak (på størrelse med en klementin) på batteri fra Marks & Spencer, veldig morsom, synes jeg..


God aften, kakebakingen kaller! : )

2 kommentarer:

irina /Alex sa...

Ohh kan du ikke legge ut opskriftene på det da. kysser . kransekake med bringebær ? og sjokkoladehjerter med drops ?
Så mange spennened og andeleder oppskrifter ?

Please. !!
Vennlighilsen

Anonym sa...

Kor flink du, som skal bake til hele familien. Kjersti