tirsdag 11. mai 2010

Sukk...

Ting går virkelig på tverke om dagen, arg! Det er vel gjerne sånn at ting oppfattes som verre enn de er når man allerede er litt nedfor, så jeg prøver å fokusere på glade ting og trøste meg med at ting snart er bedre. Om man setter ting i perspektiv, er det jo gjerne bagateller man irriterer seg over og er lei seg for, så her er det full fokus på glade tanker! Stort sett er jeg veldig glad og fornøyd med livet, og ikke minst føler jeg meg veldig heldig. Det er jammen en deilig følelse, og i morgen SKAL jeg føle meg like heldig igjen.

I går var vi på visning og jeg falt pladask for et lite, gammelt hus med fin beliggenhet, deilig hage og masse ventende oppussing. Kjempe motivert dro jeg hjem og begynte å rydde i stoffene mine, for nytt hus betyr flytting, som igjen betyr salg av hus og en massiv ryddesjau.. Jeg har delt opp endel av stoffene jeg hadde mye av, og legger ut noen pakker med stoff som kanskje andre kan ha glede av.


Huset ble forøvrig solgt i dag før vi rakk å sjekke finansiering eller påbyggingsmuligheter, og ryddemotivasjonen forsvant merkelig nok samtidig..? I dag ble det derfor heller en liten handlerunde for å bøte på det dårlige humøret (hvem har sagt at jenter er kompliserte..?). Et par sommerblomster og noe småtteri på VeroModa gjorde susen, godt man er billig i drift! : )


I morgen er det siste arbeidsdag før en deilig langhelg, da skal symaskinen frem! Det er så fint og deilig å ha noen lune lappetepper på terrassen, og det blir jo aldri for mange. Jeg legger ut stoffpakkene for 60 kr stk her, om du trenger påfyll i stofflageret.
Ha en fortsatt fin kveld, håper den er glad!

6 kommentarer:

Lisas hjem og skatter sa...

åh, så kjedelig! vi er i samme situasjon.. men, har solgt vårt hus, fant ikke noe nytt.. så nå har vi akkurat flyttet inn i en leilighet vi leier, så derfor blir det flytting 2 ganger.. og det er virkelig noe dritt :O(

og i dag var vi på visning! så morgendagen blir spennende!

håper at det kommer bedre dager snarest :)

klem!

En kopp med te sa...

Uff, så kjedelig at det forsvant så fort. Får håpe det dukker opp noe enda bedre om litt. Kjenner til "trøsteshopping" ja ;) Rart hvordan man har lyst på noe nytt når man er nedfor, men det trenger heldigvis ikke å koste så mye å kjøpe seg litt oppmuntring. Ha en fortsatt fin uke og god langhelg! :)

AneLil sa...

Det kommer til å ordne seg. Alt sammen <3

snakkemunn sa...

Ja, jeg liker ikke den følelsen av å gå på husjakt. Hvordan få huset fremfor andre? Man må hvertfall være kjapp, være med på budrunden og se hvor mye man er villig til å betale. :))

Sine sa...

Det var synd med huset. Du finder nok noget endnu bedre :o) Indtil da er det jo skønt at lidt tøse-shopping kan hjælpe på humøret. Troede selv jeg skulle shoppe lidt efter job idag, men ser nu jeg har glemt min pung. Se det er ØV !

Tove sa...

Hei!
Så kjipt med det huset da.. Dukker forhåpentligvis snart opp noe enda bedre!!! Det er jo en evighet siden jeg sa jeg skulle skrive en mail til deg ad de nye tingene dine..., men mangel på pc og energi til annet enn det jeg "må" har gjort at jeg har glemt det litt.. MEN det jeg tenkte var om du fortsatt har lyst på et av de ildfaste fatene fra rice så kanskje vi kan gjøre en liten byttehandel...? ( syntes de flaggputene du har sydd tidligere er heeeelt fantastisk fine...;)
Lykke til med husjakt!

klem