onsdag 5. mai 2010

Hvor er koppen??

På lørdag var jeg på loppis (sammen med et hav av folk) og fant flere fine saker. Blant skattene var fire fine kopper som ble mine for 30 kroner. Koppene var fine og hele, og ikke skammelig tynne og skjøre som de ofte er når de er gamle og fine. Fine hverdagskopper rett og slett, og fire er jo et greit antall (når man har et god utvalg av single, to- og trespann i koppeskapet fra før). I bilen pakket jeg om dagens fangst, og la de fire koppene i baksetet. Vel hjemme ble koppene lagt oppi en pose med lopper igjen og båret inn for en runde i oppvaskmaskinen. Men så har det rare skjedd; fire kopper har blitt tre! Jeg har lett høyt og lavt, og kan ikke fatte at en kopp kan forsvinne sånn?


I dag har vi feiret mammas bursdag, og på bildet skimtes en av de tre (fire) fine koppene, ikke rart jeg gjerne skulle hatt fire? Begynner å lure på om den fjerde noen gang har blitt med hjem, men den var jo det?
Veldig rart og høyst irriterende; hvor kan den være? Tips som leder til oppklaring belønnes! ; )
Skal i hvertfall trøsteshoppe Jade Jagger for Indiska neste uke, veldig mye fint!

3 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

det var da merkelige greier:)
men de så veldig fine ut...
ha en fin dag
eddaKlemmer til deg

Camilla sa...

ooh..tenke seg til at du kanskje muligens har en kløver lysestake. hehe Vel, finner du den og vil kvitte deg med den kan den nok få et godt liv i Bergen! ;-)

Kaken så forresten veldig god ut!

Løvinnen sa...

Så rart!!