onsdag 25. mai 2011

Forberedelser

Det går litt slag i slag her om dagen, men en bitteliten oppdatering har jeg tid til i dag. Vi skal i bryllup til en skjønn venninne i helgen og jeg skal ha med med meg cupcakes. Derfor har jeg øvd meg litt, og laget et stettfat for anledningen.

Bryllupscupcaksene skal lages i sølvformer (som måtte spares og dermed ikke brukes i øvelsesrunden), med blomsterpynt i pastell og mini Love hearts. Mini Love hearts fant jeg tilfeldigvis på Ultra, og det kommer til å bli så søtt med små, fine ord sammen med marsipanpynten.
Marsipanpynten blir ekstra fin med litt spiselig glitter (Wilton) og rosa perlemormaling. Cupcakesene på bildet er faktisk lavkarbo (om man fjerner marsipanen), selve kakedeigen er i hovedsak malte mandler og glasuren er Philadelphia, kesam, sitron og sukrinmelis.


Kakepynten kaller, ha en fortsatt fin uke!

3 kommentarer:

smileull sa...

Wow, jeg blir så imponert over alle som lager sånne lekre kakedingser! Det ser jo så innmari lekkert og søtt ut. Når jeg lager muffins blir det noen skeive greier med en glasurkladeis midt på. Til nød nonstop. Hva er hemmeligheten...? Øvelse gjør mester? :) KJEMPESØTE var dine i alle fall!

Mie fra Mies Mirakler sa...

For et nydelig stettefat du laget! Og skjønne muffins også :) Det er så gøy å pynte muffins, man blir rent i godt humør av slike vakre ting. *♥*

popetotrora sa...

SÅna otroligt fina cupcakes! Jag är riktigt imponerad! :)