lørdag 16. april 2011

Drømmedager

Strålende sol, blomstrende krokus og snart påskefri er jammen ikke så verst, og vi har hatt en skikkelig drømmedag. Først god frokost, en økt i hagen, lunsj på restaurant, shopping, deilig ertesuppe og rolig kveld i sofaen med sukkerfri pavlova.Drømmehuset som jeg nevnte for noen uker tilbake ble ikke vårt dessverre, og min bedre halvdel var nok ikke helt enig i at dette var huset for oss. Ja, ja, vi jakter videre. det første bildet er forøvrig første batch med selvlagede knapper, veldig gøy!


I dag har jeg åpnet min tredje butikk på Epla, nemlig Bella Brukt, og der kan du finne feilkjøp og brukt som søker nye hjem.


Dette er det nærmeste jeg kommer nytt hus akkurat nå, og de kan bli dine! : ) Disse finner du på Bella Vintage.

Fortsatt god helg!

4 kommentarer:

The Pinkhouseladies sa...

What a beautifull pictures! It's a shame that I can not read youre comments.

Greets

smileull sa...

Oi, jeg merker at jeg nesten nesten fikk lyst på gullsko av dette innlegget, og det er en bragd! Ha en kjempefin påske! :) :)

online casinos sa...

Great blog. My friends referred me your site. It looks like everybody knows about it. Just me, until now. I'm going to read your other posts. Take care. Keep sharing.

Elin Nordlander sa...

Oj vilka fina fågelhus!:) Jag länkar dig från min blogg. Hoppas det är okej. Du har en så fin blogg tycker jag! Ha det gott!