tirsdag 7. desember 2010

Newcastle: shopping og hygge

Vi hadde en super langhelg i Newcastle, og til tross for mye flyforsinkelser er vi strålende fornøyd med helgen. Vi har juleshoppet i London et par ganger, men velger nok Newcastle neste gang også (selvom de "bare" har Hollister og ikke Abercrombie & Fitch butikk..).


Fiiin utsikt fra hotellrommet.
Newcastle er koseligere og mindre enn London, menneskene er hyggeligere og prisene lavere. I tillegg ligger Metro centre, Europas største kjøpesenter, en liten buss- eller taxitur utenfor sentrum.

Vi bodde på Staybridge og var kjempe fornøyd med oppholdet. Hotellet var nytt og fint med utsikt mot Millenium Bridge.


De to bildene fra rommet er tatt med mobilen, beklager dårlig kvalitet.

Et par minutters gange ned til Tyne gir deg tilgang til barer og restauranter, vi prøvde både La Tasca (god tapas) og Gusto som ligger vegg i vegg, sistnevnte med utrolig god mat og kul stemning.


Staybridge er også i gangavstand til Eldon Square og gågater med det meste av butikker (om det ikke det har falt 5-10 cm snø som ikke måkes fra fortauene, som gjør at taxi er mest fristene, £5 inkludert tips).
Metro Centre er obligatorisk for den shoppingglade, og etter å ha gått rundt senteret i seks timer, passer det fint å hvile føttene hos Appy Feet. Å få føttene gnagd av småfisk var en ganske rar opplevelse, og litt ubehagelig, men gøy. £10 for 15 minutter er det verdt, om enn for en annerledes opplevelse enn for et flott fotresultat.


Iiiiik, å nei, ikke der!

Her er noe av det vi kjøpte, i tillegg til endel tilskudd til egen garderobe, hurra! Nå er det pakkepakking som foregår, må redde taperullen fra halen til Bella! : )


PS: Ikke ferdig med julegavene eller mangler det lille ekstra til juleantrekket..? Jeg har fri frakt på smykker i Eplabutikken ut desember, velkommen! : )

Ingen kommentarer: