lørdag 30. juli 2011

Medfølelse

I likhet med resten av Norges befolkning (og mange verden rundt), har den siste tiden vært preget av sterke følelser, vantro og sorg for meg. At noe så grusomt kan skje i vårt lille, trygge Norge er ufattelig og sjokkerende. Mandagens markering i Oslo var så vakker og varm, og jeg er glad for at jeg fikk muligheten til å vise min medfølelse for ofre og pårørende sammen med de hundretusener av andre som var møtt opp i samme erend.
Jeg føler meg ufattelig heldig som får bo her i Norge, og jeg har tro på at vi skal klare å bevare Norge som et varmt og godt land å bo i. Ofrene må aldri glemmes, og jeg håper alle pårørende og overlevende får hjelp til å bearbeide de umenneskelige påkjenningene de har vært igjennom.

Årets ferie har gått med til forberedelser til hussalg og oppussingsplanlegging, jammen sparer man på mye rart. Nå er vi så og si klare til fotografering og visning, så i går unnet vi oss en dag på Villa Malla på Filtvet. Deilig mat i idylliske omgivelser var perfekt avslutning på ferien. Palmer og hvit sand sendte tankene til sydligere breddegrader, og ga skikkelig feriefølelse.
De nederste bildene er fra huset vårt som kommer for salg i august, det blir spennende!

Villa Malla og Filtvet fyr

Ferien er snart over for denne gang, men det er fremdeles masse deilig sommer igjen. Ha en fortsatt fin og trygg sommerhelg og ta vare på de rundt deg.

Ingen kommentarer: