mandag 17. januar 2011

(Manglende) viljestyrke

Nytt år, nye muligheter og selvsagt de obligatoriske nyttårsforsettene: spise sunnere, trene, rydde og dermed ende opp smekker, lekker og organisert. Hittil i år har det gått særdeles dårlig, jeg har ikke trent det grann (teller snømåking?) og jeg har gitt etter for søtsuget stort sett hver dag. Og ryddingen? Nja, ryddet litt her om dagen, men har rotet det ut i igjen.
Ser ut til at 2011 blir nogenlunde likt 2010 på disse områdene, så kanskje forsettet skal være å like seg selv som man er og heller fokusere på å være fornøyd med det man er og har?
Bilder fra min Eplabutikk - klikk på bildene om du vil kikke på dem i butikken. Settekassen er solgt : )
Jeg har drømt om sjokoladekake i hele dag, og satte friskt i gang i stad (selvsagt tynget av dårlig slankesamvittighet). Uten kakao og bakepulver (og med usedvanlig lite mel) ble det allikevel en slags kake, inspirert av"American coffeecake" på Det søte liv . Veldig god faktisk, skjønt min ble ganske flat og med endel kokos i steden for mel, uten bakepulver og med mandler i steden for pekannøtter. I tillegg blingsa jeg på dl/gram, så forholdet mellom ingrediensene ble ganske tilfeldig..
Ha en fin uke og vær glad i deg selv! : )

4 kommentarer:

Marianne sa...

Ajaj, der er vi like gitt...!
Bortsett fra at jeg har vært litt flink på treninga, dårligere på sunnhetsspisingen og værst på organisering ;)
Er forøvrig relativt fornøyd med den jeg har bestemt meg for å være, men litt sprekere har jeg som mål å bli lell (skal ikke så mye til egentlig)!

Synes at kaka di i grunn var en god metafor her; ikke helt etter oppskriften med god likevel! Det er jo noe å ta med seg i hverdagen det :)

(Ps; ikke tro at jeg er en utaknemlig sjel som ikke sier et dugg om Leila-dvd'ene.. er bare at jeg ikke har sett bror på en stund og derfor ikke fått de overlevert.. Kom på det nå og lover å takke for lånet på ordentlig vis snarest!)

AneLil sa...

Nå er jo du den mest nyyyyydelige og besteste jeg vet om, så du kan bare lene deg tilbake å elske deg selv, sistah!

Janne sa...

Snømåking teller definitivt som trening:)
Synes forøvrig du har startet året fint jeg; iallefall mye fint du har laget! Kreativt kaos er forøvrig det beste og fineste kaoset som finnes, så ikke bry deg så hardt om tellekanter:)

Klem, Janne

Anonym sa...

Hei på deg!
Den blå hylla er bare såå fin. Har vurdert å bestille den,men vet ikke hvor jeg skal ha den... fornuften prøver å være sterkest :)
Det ligger en award til deg inne hos meg - stikk gjerne innom:)

Marit