søndag 24. oktober 2010

Forberedelser

Jeg fyller 30 denne uken, og det skal feires skikkelig. Siden det er Halloween blir det en skummel kveld med utkledning og det hele, man blir jo aldri for gammel for det!
Hus og hage skal pyntes omhyggelig og jeg er allerede i gang. Edderkoppnett og et lass med edderkopper er allerede flyttet inn, og dette er reneste eksponeringsterapien for min araknofobi. Vi har også snekret kors til kirkegård langs garasjen, kjøpt skummel musikk på itunes for å skire ulende vind og kirkeklokker fra garasjen, kjøpt røymaskin, fargede lyspærer, diverse avkappede (gummi) kroppsdeler fra Hong Kong, samt skumle cupcake-toppers fra USA.Diverse mat fra glass er meget populært om dagen, glassene blir nemlig lykter som skal skape stemning i hagen. Lyktene lages enkelt; vask glassene godt, spray innsiden oransje og tegn på skumle fjes med sprittusj på utsiden av glasset.

I København ble det mye shopping, men mest klær. Her er en liten smakebit av hva man kan få på Tiger og Urban Outfitters i København om dagen..


Fortsatt god søndag, jeg skal lakke neglene på en avkappet hånd og noen løse fingre : )

6 kommentarer:

Inspirational Container sa...

Kjempefine og inspirerende bilder!

Ha en kjempefin Halloween bursdag.

Katarina

Marianne sa...

Hurra! Dette ser virkelig ut som en fest jeg skulle deltatt på!
Frykt ikke; jeg pleier ikke å "crashe" fester altså; men det så og hørtes veldig festlig ut!
Og 30 er gøy!! Jeg mener å huske at du var noe skeptisk til om jeg virkelig mente dette da jeg ble 30 i mai, men bare vent! Det er stooor stas!

Herlige Køben-kjøp og! Ugleboksen og M'en er favorittene :)

Stine sa...

Oj oj oj, virkelig forseggjort dette her!! Blir kjempegøy å se resten!!!

To supre Køben-butikker det der!!! I LOVE :)

Janne sa...

Hihi, jeg har ventet på dine Halloween-innlegg et helt år jeg nå, var så stas sist gang! Og nå som vi har flyttet inn i rekkehus, så er motivasjonen for å pynte litt opp absolutt til stede! Regner med det blir besøk av en heks eller fler på døra også, blir spennende å se;) Skal iallefall suge til meg alle dine tips her inne!
Ha en superduper 30-års feiring da!!! Gleder meg til å se mer av dine dekorasjoner:)

Klem, Janne

Rosa sa...

Det får`n si, du FEIRER!! hehe...
Ble utrolig kult da... forutenom de unevnelige dyra, *kremt*...
Jeg får pusteproblemer bare av å se de på bilde!! :-)
Takk og pris for at noen var så snille og overtalte meg til å se "Aracnophobia" i den troen at det skulle gjøre problemet mindre- trenger vel ikke si de tok feil, så feil... :-)

Klem, Rosa

Linda sa...

WOW!!! Vilka fina och inspirerande bilder!