tirsdag 27. april 2010

Lopper lopper lopper

Loppemarked er så gøy, det er så spennende og morsomt å gå på skattejakt mellom skrot og søppel, og man kan jo finne så mye rart og fint. At det i tillegg er bra for miljøet og lommeboken, gjør det desto bedre.

Settekassehuset ble kjøpt for et par helger siden, og har blitt møysommelig demontert, vasket, montert, halvveis ødelagt, limt, stiftet og malt. Nå holder jeg på med det morsomme papir- og tapetpuslespillet, den beste delen av prosjektet. På Maxbo klipper de av tapetprøver, og det har kommet godt med!

Disse stoffene ble kjøpt i helgen og har fått en grundig vask. Duken med rødt- og blågrønt mønster får kanskje unnslippe saksen, mens de blå stoffene er tiltenkt et sommerlig lappeteppe.
Det hvite og rosa rosete stoffet er et sengeteppe, det hvite med lilla blomster er en nattkjole og det rosa, oransje og grønne blomstrete stoffet på toppen av haugen er et stort putevar. Likte alle stoffene godt, og gleder meg til å rigge meg til på terrassen med symaskinen.


Jeg har begynt å samle på små lysestaker med blomster på, passe bestemor-koselig synes jeg. Den på midten med innslag av blått og lysgult er ny av sesongen og favoritten i samlingen. Til høyre er søndagens bakeresultat foreviget. Jeg laget hjemmelaget vaniljekrem og makronfyll til kringlen, overraskende enkelt og godt. Duken på bildet ble kjøpt på loppis i helgen, tror den skal få være duk en stund til.

Holder på å pynte opp vimpelrekken min med strykemerker, blir litt mer spennende synes jeg. Nå er pakker med hobbyutstyr på vei ut til ulike kanter av landet, og skal gjøre klar give-away gavene i morgen. Det er fortsatt mye på lager, og jeg holder på å opprette en butikk på Etsy.
Ble veldig glad for oppslutningen rundt trekningen, og herlig med entusiasme fra vinnerne! : )

Ha en fortsatt fin våruke!

5 kommentarer:

BROCANTE sa...

Ja ikke sant det er gøy med lopper? Har man god tid til å rote ned i materien finner man masse fint, spesielt hvis man kan sy om osv. Lykke til neste helg også!

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Ja..lopper er bare toppen av lykke spør du meg:)
ha en fin fin dag
eddaklemmer til deg

viviann sa...

Heldiggris!! Eg savner virkelig aa gaa paa loppemarked... Eg bur no i Irland, so her har dei carboot sales, men ikkje so ofte..
Det blir vel noen no naar vaaren kommer so eg gleder meg til dei. Kjempefin blogg du har! Ein klem fra Viviann:)

Junette sa...

Sikke fine stoffer og tapeter. Er Specielt vild med det røde tapet, forrest i billedet. Smukt, smukt.

Karen sa...

Hei -
Nå har jeg kosa meg litt med bloggen din... Har var mye vakkert altså :)
Fine bilder, friske farger, deilige snoperier, og masse stilige loppefunn :)

Takk for titten
og ha en fortreffelig søndag :)
Klem fra Karen